سریال‌های کمدی که نمی‌خندانند!

سرنا_الجزیره در گزارشی با نقد سریال‌های طنز در مصر، عنوان کرده، که «ممکن است سریال‌های درام و تاریخی مصر تحت تأثیر رقابت با سریال‌های سوریه، قابل قبول باشند اما سریال ‌های کمدی در این کشور سال‌هاست که کیفیت و سطح مطلوب را ندارند.»

سریال‌های کمدی که نمی‌خندانند!

الجزیره در ادامه گزارش خود آورده است:

«ضعف سریال‌های کمدی در مصر در سال ۲۰۲۰ به اوج خود رسیده و بحران بزرگی که این حوزه با آن روبرو است فقدان فیلم‌نامه‌های با کیفیت و مناسب است؛ از این رو سریال‌های طنز مصری قدرت خنداندن مخاطب را ندارند.

در سال‌های اخیر سریال‌های کمدی مصری با تکرار و ساده‌انگاری مواجه بوده‌اند. حتی در ماه رمضان گذشته یک سریال کمدی پربیننده که خانواده‌ها را دور هم جمع کند، در این کشور ساخته نشد.

در این سریال‌های تکراری، صحنه‌ها بر اساس شوخی‌ها و جوک های مرسوم، بازسازی و طراحی می‌شوند در صورتی که صحیح آن است که صحنه‌ها و موقعیت‌ها خودشان خنده‌آور و کمدی باشند. این شوخی‌ها و نکته‌های طنز هم اغلب از شوخی‌های رایج در فضای مجازی وام گرفته می‌شوند و سخیف و بی محتوا هستند. حال تکرار چند باره همین شوخی‌ها کار را نازل‌تر و بی کیفیت‌تر می‌کند.»

نویسنده این گزارش در ادامه با نام بردن از سریال های طنز اخیر، یادآور شده است: «در سریالی مانند «سارق»، با ویروس کرونا شوخی‌هایی شده است که دائما تکرار شده و دیگر خنده‌دار نیست.

سریال کمدی «مردان خانه» که در ماه رمضان از شبکه‌های مصری پخش شد هم با انتقادها و واکنش‌های تند مخاطبان نسبت به سخیف بودن صحنه‌ها و بازی بی کیفیت بازیگران روبرو بود. تا جایی که احمد فهمی بازیگر نقش اول سریال در شبکه‌های جتماعی وادار به عذرخواهی از مردم شد.»

الجزیره در ادامه یکی دیگر از ایرادهای بزرگ سریال‌های کمدی ساخته مصر را تاکید بر استفاده از بازیگران تکراری در نقش‌های تکراری عنوان کرده و آورده است: «سازندگان سریال‌های کمدی وقتی ببینند یک کاراکتر کمی محبوب شده و در دل مردم جا باز کرده است، چندین بازیگر را در همان نقش و یا یک بازیگر را در چندین نقش مشابه به بازی می‌گیرند. این مسئله سبب شده که سریال‌ها برای مخاطب خسته‌ کننده باشند و بازیگران هم از تجربه نقش‌های متفاوت بی نصیب بوده در بروز استعدادهایشان ناکام باشند.»

منبع: ایسنا

کد مطلب: ۱۶۱۶۲۴
لینک کوتاه کپی شد

پیوندها

دیدگاه

تازه ها

یادداشت