سهم صاحبان آثار و سینماها در جشنواره فیلم فجر واریز شد
سهم صاحبان آثار و سینماها از فروش فیلمها در سینماهای مردمی سیونهمین جشنواره فیلم فجر بر اساس وعده داده شده، در روزهای گذشته واریز شد.
![سهم صاحبان آثار و سینماها در جشنواره فیلم فجر واریز شد](https://static1.sornakhabar.com/thumbnail/MmZhNTk8RAlo/mz8R84vQP5eGuXnb0MUNE36YFWNEFoirIftG8tqNWlwZXPMx6JNVFQn9U0u_ZNZ-oXCmPwt_CUDlYt0M5Oe1pP3PTwGfWk1g/MmZhNTk8RAlo.jpg)
امسال سامانه مدیریت فروش و اکران (سمفا) این امکان را ایجاد کرد که سهم صاحبان آثار (بخش مسابقه سینمای ایران- سودای سیمرغ) و سینماها در مدتی کوتاه پس از پایان سی و نهمین جشنواره فیلم فجر با فاصله اندکی از پایان جشنواره محاسبه و پرداخت شود.
سهم هر فیلم و هر سینما از فروش بیش از ۳۸ میلیارد ریالی جشنواره سی و نهم که اواسط همین هفته منتشر شد، در روزهای اخیر به حساب صاحبان آثار و سینماداران واریز شد. این دو فهرست در قالبهای جداول شفافسازی جداگانه قابل دسترسی است.
برای دریافت فهرست پیوست۱: سهم سینماها به [لینک- سهم سینماها] مراجعه کنید.
همچنین اطلاعات مربوط به سهم صاحبان آثار در پیوست ۲، [لینک- سهم صاحبان آثار] به ثبت رسیده است.
منبع: ستاد اطلاعرسانی جشنواره فیلم فجر
دیدگاه