عباس بهادری: از عرصه خوانندگی جدا نشده ام/ هیچ وقت نتوانستم کنسرت برگزار کنم!
عباس بهادری خواننده نسل اول موسیقی پاپ که آثار ارزشمندی در کارنامه هنری اش به چشم میخورد و با قطعه «گل می روید باغ» شناخته شد از حال و احوال این روز هایش گفت که در ذیل از نظر می گذرانید.
عباس بهادری از خوانندگان نسل اول موسیقی پاپ است که با ترانه «گل می روید به باغ» شناخته شد و از جمله آثاری که توسط عباس بهادری اجرا شده است میتوان به «گل میروید به باغ»، «بزم گل»، «دست همت»، «کار» ، «آوای شادی» ،«گل گفتن و گل شنیدن ما» ، «بوستان میهن»، «زندگی زیباست» ،«صدای پای گل» ، «بستان و ورزش» ، «جلوه گل»، «محبت»، «یگانهها» ،«ستم سوزان» ، «آیینهٔ صبح» ، «رود صدا» ، «مادر» ، «یه چهار دیواری با تو» ، «دریا» ، «عطر دیدار» ،«دلخوشی» ، «فانوس» ، «گل راز»، «آیینه افلاک» ،«صبح صادق» ، «درد آشنا» ، «قاصد بهار»، «طراوت بهمن» ، «آرزوی پیروزی»، «بلاغت سبز» ، «بهار من»، «سرزمین آبی عشق» ، «مثنوی عاشقان» ، «نیستان» اشاره کرد.
عباس بهادری در خصوص اینکه آیا این روز ها مشغول فعالیت است یا اینکه از دنیای موسیقی جدا شده است یا خیر گفت: در پاسخ به این سوال باید بگویم که به طور قطعی از دنیای موسیقی و خوانندگی جدا نشده ام اما فعالیت خاصی هم در این عرصه ندارم. چراکه شرایط موسیقی حاکم در جامعه به هیچ عنوان خوشایند حال و روز ما نیست درواقع ترانه هایی که این روز ها از طرق مختلف به پخش می رسد با حال و هوای ما زیاد هماهنگی ندارد و ما نیز در پی شنود آثاری هستیم که بتواند انواع حس های درست و زیبا را به ما انتقال دهد ، از تنظیمات خوبی برخوردار باشد و به وسیله سازهای زنده ساخته و اجرا شود ولی به نظر من در چند سال اخیر اکثر آثار شبیه به هم شده و خواننده ها نیز مشابه هم می خوانند که این مسئله برای ما مقداری کسل کننده شده است.
بهادری در پاسخ به این سوال که وضعیت موسیقی امروز با زمان فعالیت او چقدر متفاوت است اظهار کرد: وضعیت موسیقی زمان گذشته با زمان الان بسیار فرق می کرد درواقع در گذشته آثار از حس و حال خوبی برخوردار بودند و تنظیمات، ترانه ها و شعرها بسیار بهتر از حال حاضر بود چراکه سرشار از محتوا و امید بودند اما متاسفانه امروزه این نوع مسائل در آثار موسیقیایی بسیار کمرنگ شدند و ساختار آهنگ سازی برای جوانان با شرایط زمان ما بسیار فرق کرده است و اکنون جوانان از روی آثار یکدیگر مشابه هم کپی برداری می کنند که باید فکری به حال این اوضاع شود.
بهادری در این خصوص که چرا در زمان فعالیت هنری به برگزاری کنسرت فکر نکرده است خاطرنشان کرد: شرایط برگزاری کنسرت باز هم مشابه شبکه های اجتماعی است که در آن زمان فعال نبود درواقع اگر کسی قصد داشت تا کنسرت برگزار کند باید از طریق کتابفروشی ها و رسانه های عمومی اطلاع رسانی می کرد و هماهنگی آن هم بسیار سخت بود و علاوه بر آن نیز مجوز هم به سختی به خواننده تعلق می گرفت و مانند امروز تبلیغاتی هم وجود نداشت. باید گفت امروزه فضای مجازی به خوانندگان کمک زیادی کرده است و با تبلیغ در این فضا مردم فوری اقدام به خرید بلیط می کنند.
عباس بهادری خواننده «یگانهها» در پاسخ به این سوال که آیا قصد بازگشت جدی به دنیای موسیقی را دارد یا خیر؟ تصریح کرد: بله قصد این را دارم به این خاطر که با روی کار آمدن آقای علیرضا قزوه که عهده دار مدیریت دفتر شعر و موسیقی و سرود صداوسیما شده است دعوتی از هنرمندان، خوانندگان و آهنگسازان پیشکسوت به عمل آمده است و قصد دارند تا از آن ها در عرصه موسیقی استفاده کنند تا بلکه روند موسیقی تغییر چشمگیری کند و من نیز یکی از افرادی هستم که در جمع آنان حضور دارم و امید است تا بتوانم گوشه چشمی از هنر خود را مجددا به این عرصه نشان دهم.
بهادری در این خصوص که چه سفارشی برای علاقمندان موسیقی دارد گفت: علاقه داشتن و استعداد داشتن دو مقوله جدا از هم هستند چراکه انسان باید اول از همه زمینه آن را داشته باشد و بتواند آن را رشد و پرورش دهد تا بعدا آن استعداد را در جامعه به کار بگیرد و برای مردم از طریق هنرش خدمتگزاری کند ولی اگر آن استعداد در وجودش نباشد به طور قطع وقت تلف کردن است و با هزینه های بالایی که کرده است به آن چیزی که در نظر دارد نمی رسد به نظر من در هنر، انسان باید شیره اولیه آن را داشته باشد و آن را پرورش بدهد تا بعدا از آن استفاده کند.
خواننده «آوای شادی» در خصوص اینکه با توجه به تعطیلی مشاغل و کسب و کار ها در طی دو سال کرونایی و وجود تورم آیا زندگی او از لحاظ اقتصادی تنها از راه موسیقی تامین و مدیریت می شود یا خیر اظهار کرد: زندگی من از طریق حقوقی که از طرف سازمان صدا و سیما می گیرم می گذرد چرا که خداوند بنده اش را بی نان و آب نمی گذارد و باید بگویم که راضی هستم به رضای خدا و امیدوارم که سال جدید برای همه مردم سال خوب و پر برکتی باشد.
دیدگاه