بهروز بوچانی، پناهجوی ایرانی کرد، یک جایزه دیگر برد

سرنا_ بهروز بوچانی، پناهجوی ایرانی که سال‌هاست از وضعیت پناهجویان در بازداشتگا‌ه‌های مانوس گزارش‌نویسی می‌کند، برنده «جایزه ملی زندگی‌نامه» استرالیا شد.

بهروز بوچانی، پناهجوی ایرانی کرد، یک جایزه دیگر برد

به گزارش سرنا به نقل از رسانه فارسی زبان: بهروز بوچانی، پناهجوی ایرانی که سال‌هاست از وضعیت پناهجویان در بازداشتگا‌ه‌های مانوس گزارش‌نویسی می‌کند، برنده «جایزه ملی زندگی‌نامه» استرالیا شد.

آقای بوچانی برنده این جایزه ۲۵ هزار دلاری شد.

بهروز بوچانی، پناهجوی ایرانی یک جایزه دیگر برد

این نخستین بار نیست که این پناهجوی کنشگر و نویسنده برنده جایزه می‌شود، هرچند همچنان شخصا از دریافت آن ناتوان است.

بوچانی اکنون شـش سال است که در اردوگاه مانوس به سر می‌برد. نوشته‌ها و گزارش‌های او از وضعیت پناهجویان، بارها در رسانه‌های مختلف در سراسر جهان بازتاب پیدا کرده‌ است.

استرالیا بازداشتگاه‌های مانوس و نائورو را برای نگه‌داشتن پناهجویان قایق‌سوار در خارج از خاک خود ایجاد کرده‌است و با انتقادهای گسترده سازمان‌های بین‌المللی روبه‌رو است.

کد مطلب: ۱۰۲۵۶۲
لینک کوتاه کپی شد

پیوندها

دیدگاه

تازه ها

یادداشت