گفتگوی با «اسکندر کوتی» گزارشگر فوتبال و مجری پیشکسوت تلویزیون
تلویزیون پولم را به موقع پرداخت نمیکرد، من هم قطع همکاری کردم/ هنوز هم توان گزارشگری دارم/ جای عادل فردوسی پور خالی است
سکوت « اسکندر کوتی» گزارشگر و مجری پیشکسوت تلویزیون شکست.
دهه شصتیها با صدای اسکندر کوتی آشنا هستند. گزارشگری که با هیجان بالایی فوتبال را گزارش میکرد.
او درباره جدایی از سیما توضیح داد: به مرور از کار در تلویزیون خسته شدم و عمدهترین علت این خستگی به عدم همکاری به موقع تلویزیون و پرداختی های لازم جهت ساخت برنامه باز میگردد .
وی ادامه داد: البته ناگفته نماند بالا رفتن سن و کم شدن صبر و حوصله مزید بر علت شد تا علی رغم عشق و علاقه که به کار در تلویزیون و عرصه گزارشگری داشتم عطای کار در رسانه ملی را به لقایش ببخشم و برای ادامه فعالیت به رادیو بپیوندم .
کوتی که یکی از گزارشگران پیشکسوت و مردمی رسانه ملی بود، ادامه داد :
بنده سالها فوتبال بازی کرده ام و با این عرصه به خوبی آشنا هستم و درک کاملی از حس و حال فوتبال، فضای آن و اهمیت دقایق ۶۰ و ۷۰ این ورزش داشته و دارم و در کل سالها با توپ روزگار سپری کرده ام .
تهیه کننده برنامه جنگ فوتبال آسیا که سالها پیش جمعهها از شبکه دو سیما روی آنتن میرفت ادامه داد : بنده موفق شدم حدود ۳۰۰ برنامه فوتبالی را در بستر جنگ فوتبال آسیا روی آنتن ببرم از این رو به جرات میتوانم بگویم این برنامه طی دوره پخش مخاطبان زیادی را با خود همراه کرد.
کوتی اظهارداشت: در کل فیلمهای مربوط به فوتبال را از سنگاپور برای استفاده در برنامه جنگ آسیا در اختیار ما میگذاشتند البته گاهی بنده خود به شخصه در جلسات فوتبالی آسیا شرکت میکردم و آنها بر این موضوع اعتراض داشتند که کشورهای آسیایی همچون کره و ژاپن، فوتبالهای هند و یا فوتبال کشورهای ضعیف را پخش نمیکند پس چطور است که ایران و به ویژه برنامه جنگ آسیا دست رد به پخش بازیهای کشورهای مختلف نمیزند.
وی خاطرنشان کرد: در جواب بارها گفته ام از آن جهت که به نظرم مخاطبان باید حداقل از وضعیت فوتبال آسیا باخبر باشند از این رو سعی کرده ام همه بازی های فوتبال را به نوبه خود و در حد بضاعت در برنامه جنگ آسیا پخش کنم.
گفتنی است کوتی اولین گزارشگری بود که خبر آزادسازی خرمشهر را برای مردم جنوب کشور مخابره نمود.
دیدگاه