رفتار توهینآمیز و غیرفرهنگی با بانوان تئاتر ایران
دبیر نخستین جشنواره تئاتر بانوان «خوشه پروین» تصریح کرد مؤسسه فرهنگی اکو که ریاست دورهای آن بر عهده پاکستان است علیرغم وعدههایی که داده بود رفتاری غیرفرهنگی با این رویداد داشت.
![رفتار توهینآمیز و غیرفرهنگی با بانوان تئاتر ایران](https://static3.sornakhabar.com/thumbnail/LZcV1p9GJOL3/mz8R84vQP5eGuXnb0MUNE36YFWNEFoirIftG8tqNWlwZXPMx6JNVFQn9U0u_ZNZ-oXCmPwt_CUDlYt0M5Oe1pMR7YKMRExEO/U4bB1BRCPP2q.jpg)
مازیار رضاخانی درباره روند شکلگیری و برگزاری این رویداد هنری، گفت: از تابستان امسال برنامهریزی برای برگزاری جشنواره «خوشه پروین» آغاز شد که البته این جشنواره هیچ ارتباطی به پروین اعتصامی ندارد. «خوشه پروین» در صور فلکی معروف به «هفت خواهران» است. این جشنواره برای زنان در تئاتر شکل گرفته و کارگردان اولیها را در این عرصه معرفی میکند.
دبیر جشنواره «خوشه پروین» با اشاره به اینکه پیش از این قرار بود مؤسسه فرهنگی اکو که ریاست دوره حال حاضر آن بر عهده پاکستان است حامی برگزاری جشنواره باشد، تصریح کرد: متأسفانه بعد از چند ماه رفت و آمد و با وجود اینکه سعدخان رئیس اکو به ما وعده اهدای جوایز و همچنین میزبانی سالن مؤسسه از جشنواره را داده بود، چند روز مانده به برگزاری جشنواره خلف وعده کرد. سعدخان به ما گفت که اصلاً هنرمندان حاضر در جشنواره را نمیشناسد و باید کارها را ببیند و در نهایت نیز با بدترین شکل ممکن به ما گفت که درهای مؤسسه فرهنگی اکو را به روی ما باز نمیکند. وی با لحن بدی گفت که جمهوری اسلامی سهم خود را به اکو نداده است.
وی یادآور شد: با معاونت ریاست جمهوری و یونسکو موضوع را مطرح کردیم و شکواییهمان را هم به معاونت ریاست جمهوری ارائه دادیم. امیدوارم مدیران جمهوری اسلامی با این نوع رفتار غیرفرهنگی برخورد کنند و اجازه ندهند چنین برخورد غیرفرهنگی با زنان هنرمند کشور انجام شود.
معاونت زنان ریاست جمهوری نیز بعد از مشکل پیشآمده توسط مؤسسه فرهنگی اکو دستور حمایت مالی از جشنواره را داد. با خلف وعده اکو به سراغ برج آزادی رفتیم و برج آزادی با آغوشی باز و توأم با مهر برنامههای خود را لغو و میزبان این جشنواره که جریانی فرهنگی باحضور زنان هنرمند تئاتر کشور است، شد.
دبیر جشنواره تئاتر «خوشه پروین» درباره نحوه حمایت از آثار برگزیده جشنواره، گفت: مرکز میراث ناملموس یونسکو برای بعد از جشنواره، ۱۰ اثر را با موضوعات میراث ملموس به بانوان هنرمند در تئاتر سفارش داده تا تولید شوند. همچنین تماشاخانه دا به اثر برگزیده هیئت مدیران یک ماه اجرای عمومی اختصاص میدهد.
دیدگاه