مقایسه فیلم های ۱۰ فرمان و موسی کلیم الله/ ما در چهره های بزرگ عاجز از توجه به محتواییم/ نمی توان با این فیلم ها به نسل جوان آموزش داد
منتقد سینما و استاد دانشگاه گفت: اگر بخواهیم فیلم ۱۰ فرمان و موسی کلیم الله که هر دو در مورد موسای پیامبر ساخته شده را مقایسه کنیم باید گفت ما قادر به ورود محتوایی به شخصیت اصلی داستان نیستیم.
![مقایسه فیلم های ۱۰ فرمان و موسی کلیم الله/ ما در چهره های بزرگ عاجز از توجه به محتواییم/ نمی توان با این فیلم ها به نسل جوان آموزش داد](https://static2.sornakhabar.com/thumbnail/mQcnI0zY7OWr/mz8R84vQP5eGuXnb0MUNE36YFWNEFoirIftG8tqNWlwZXPMx6JNVFQn9U0u_ZNZ-oXCmPwt_CUDlYt0M5Oe1pHsUy1HHBUWd/11-1.jpg)
حسین گیتی در حاشیه جشنواره فیلم فجر تصریح کرد: قبل از تماشای فیلم موسی کلیم الله بنده فیلم ۱۰ فرمان را که در سال ۱۹۶۵ میلادی ساخته شده است تماشا کردم.این فیلم و موسی کلیم الله هر دو در گروه فیلم های مجلل هستند که بیشتر جلال و جبروت ظاهری دارند تا محتوا.
وی افزود: سه فیلم شاخص در مورد چهره های بزرگ تاکنون در سینمای بعد از انقلاب ساخته شده. فیلم حضرت محمد، فیلمی درباره امام خمینی که اکران نشد و فیلم موسی کلیم الله.متاسفانه در فیلم های اینچنینی قادر نبوده اند وارد محتوایات شخصیت شوند و چند صحنه پروپاگاندا جانمایی می شود.
پیشکسوت سینمای ایران افزود: در فیلم موسی کلیم الله ما شاهد سوار شدن موسیقی بر فیلم بودیم. در سینمای ایران این کار را فقط می توان در فیلم های مسعود کیمیایی دید. و این فیلم بیشتر زیبایی شناسی تصویر هستند تا دعوت به عشق و امید.
به گفته گیتی فیلم هایی از این دست نمی تواند برای نسل جوان و نوجوان جنبه آموزشی داشته باشد و حتی ممکن است ایجاد تنفر کند. چرا که فیلمی ریشه دار نیست.
وی در خصوص فقر مطالعاتی در ساخت فیلم ها و اینکه دلیل بی توجهی به منابعی همچون تورات در فیلم موسی کلیم الله تصریح کرد: این روند به نفع سیاست هاست.در فیلم موسی کلیم الله چند بار کارگردان تغییر کرد و طبق برخی شایعات نزدیک به ۵۸۰ میلیارد دلار برای این هزینه شده و می شد ۱۰۰ ها مدرسه به جای آن ساخت.
دیدگاه