قول وحید یامین پور به رامبد جوان در خندوانه | مسائل جوانان را میدانم | به آینده امیدوارم
وحید یامینپور معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و دبیر شورای عالی جوانان، شب گذشته در ویژه برنامه خندوانه به مناسبت ازدواج حضرت علی (َع) و حضرت فاطمه (س) حضور یافت. یامینپور در همان ابتدای برنامه گفت: خیلی رویا برای آینده دارم، خیالبافی هم نیست. مسائل جوانان را میدانم، قدرت و انرژی آنها را هم میشناسم، به همین دلیل به آینده امیدوارم.
به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (َع) و حضرت فاطمه (س)، برنامه خندوانه ویژه برنامهای را با حضور وحید یامین پور، مدرس دانشگاه، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان دولت سیزدهم و همچنین دبیر شورای عالی جوانان به روی آنتن برد.
در این ویژه برنامه که شب گذشته از شبکه نسیم نمایش داده شد، وحید یامینپور در همان ابتدای برنامه گفت: خیلی رویا برای آینده دارم، خیالبافی هم نیست. مسائل جوانان را میدانم، قدرت و انرژی آنها را هم میشناسم، به همین دلیل به آینده امیدوارم.
رامبد جوان برخلاف روال قسمتهای پیشین خندوانه که در پایان گفتگو از میهمان برنامه میپرسید «حاضری چه قولی بدهی که یک یا چند نفر را خوشحال کنی؟»، در همان ابتدای برنامه این موضوع را از یامینپور پرسید. یامینپور هم در جواب این سوال از حاضرین در برنامه (همه زوجهای جوان بودند) پرسید: چه کسانی از روند دریافت وام ازدواج ناراضی هستند؟ من سعی میکنم تعداد نارضایتیها را کم کنم. سعی میکنم وکیل جوانان باشم، تا هرچقدر راحتتر بتوانند وام ازدواجشان را دریافت کنند. استان به استان از طریق استانداریها پیگیری میکنم تا هیچ زوجی در صف وام ازدواج نماند. همچون سال گذشته درصد میگیرم و عدد اعلام میکنم و این روند متوقف نمیشود. قول میدهم سیاستهایی را دنبال کنم تا این روند تسهیل شود.
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: مسئله این است که سیستم آموزشی باید سواد درک این اتفاق را داشته باشد. در تمام دنیا دریافت پیامها و عضویت کودکان و نوجوانان در شبکههای اجتماعی یک استانداردهایی دارد. بعضی از پیامها متناسب بعضی از گروههای سنی نیست. باید گفت که کار سختتر از قبل شده، اما از دست در نرفته است. معتقدم که نهاد خانواده در ایران زنده است، یک نهاد پیشرو است که میتواند چالشهای خود را بشناسد و حل کند و از مسائلی که پیش رویش قرار میگیرد عبور میکند. این به خاطر صدها سال فرهنگی است که پشت سر خود داریم و از آن تغذیه میکنیم. علی رغم مشکلات، گسست نسلی را تفاوت نسلی میفهمم.
یامینپور ضمن اشاره به رقم خوردن یک میلیون و ۱۳۷ هزار و ۸۶۰ ازدواج در سال ۱۴۰۰ و رشد چشمگیر ازدواج نسبت به سالهای پیش از همهگیری ویروس کرونا بیان کرد: تقریبا ده سال نرخ ازدواج در کشور منفی بوده است، اما سال ۹۹ یکباره نرخ ازدواج به میزان ۵ درصد مثبت شد. یعنی ۵۰ هزار نفر بیشتر ازدواج کردند. سال ۱۴۰۰ نیز ۲ درصد مثبت شد. یک میلیون و ۱۳۷ هزار و ۸۶۰ جوان ایرانی پارسال ازدواج کردند. چرا مثبت شد؟ آیا کرونا مردم را عاطفیتر کرده بود؟ خیلی از خانوادهها تصمیم گرفتند بدون تشریفات ازدواج، به خانه بخت بروند و هزینهها به شدت کاهش یافت. بعضی از عادات مانع از آغاز زندگی است و آفتهایی هم دارد. یک میلیون و ۱۳۷ هزار و ۸۶۰ نفر ازدواج عدد بزرگی است ولی ما چند برابر این عدد جوانانی داریم که ازدواج نکردهاند.
دیدگاه