ساسی مانکن، آن بازیگر فیلم‌های تن‌کامه و ما

سرنا_ساسان حیدری یا همان ساسی مانکن، کارش را بلد است. هر سال یک موزیک ویدیو منتشر می‌کند، تاثیرش را می‌گذارد و می‌رود که با برف سال آینده برگردد.

ساسی مانکن، آن بازیگر فیلم‌های تن‌کامه و ما

ساسی، نه از نظر صدا و نه از نظر فنی، خواننده خوبی نیست اما به شدت مخاطب خود را خوب می‌شناسد و می‌داند برای دیده شدن چه باید بکند.

قطعا باید در همین ابتدا به این نکته اشاره کرد که هدف ساسی و امثال او، ارتقای جامعه نیست و معمولا کارهای بی‌ارزش تحویل می‌دهند و هدف اصلی‌شان دور کردن نسل جدید از انسانیت و فضلیت است اما کاری که ساسی در شناخت مخاطب خود انجام داده است، تمام دستگاه‌های فرهنگی با بودجه‌های میلیاردی انجام نداده‌اند و هنوز که هنوز است، نمی‌دانند جامعه هدف‌شان کجاست! امسال به مدد یک بازیگر فیلم‌های پورن یا تن کامه، دوباره دیده شد و حالا شبکه‌های اجتماعی پر شده است از موزیک ویدیوی او و حرف‌هایی که درموردش زده می‌شود. البته استفاده از یک بازیگر مشهور فیلم‌های پورن در غرب هم اتفاق نمی‌افتد چه برسد به یک موزیک ویدوی فارسی! احتمالا بعد از خوب دیده شدن این ویدیو، دوباره داستان محدودیت‌های فضای مجازی شروع خواهد شد. این تنها راه حلی است که به فکر برخی از آقایان و خانم‌ها برای مقابله با پدیده‌هایی مثل ساسی و تتلو می‌رسد. فکر می‌کنند با فیلتر کردن و بستن، ماجرا تمام می‌شود. نمی‌دانند آن زمان که استفاده از دستگاه ویدیو در ایران ممنوع بود، خیلی از مردم راکی، رمبو را می‌شناختند و آهنگ فیلم شعله و ملکه مارها را از حفظ بودند. درگوشی عرض کنم خدمتتان که خیلی‌ها که موزیک ویدیوی جدید ساسی مانکن را دیده‌اند در همان نگاه اول بازیگر فیلم‌های پورن را هم شناختند. بازیگری که در کانال‌های تلگرامی در مورد او زیاد حرف زده شده و جوک ساخته شده است. پس بستن به معنای پایان ماجرا نیست. همین الان با وجود فیلتر بودن تلگرام، هنوز این پیام رسان بیشترین استفاده را بین مردم دارد. متاسفانه صداوسیما و عرصه فرهنگ در اختیار عده‌ای است که دوست دارند، تنها صدای خودشان شنیده شود و قائل به شنیده شدن صدای دیگران نیستند. اگر صداوسیما به عنوان رسانه همگانی که بسیاری از مردم به آن دسترسی دارند، اجازه می‌داد مثلا در حوزه موسیقی، سلیقه‌های مختلف خود را در معرض عمومی قرار می‌دادند، امروز شاهد جولان دادن ساسی‌ها نبودیم. بخشی سلیقه‌های مختلفی دارند و باید به همه آنها احترام گذاشت. وقتی یک مغازه کالاهای مورد نظر من را نداشته باشد، من منتظر نمی‌ایستم تا او، روزی کالای من را تامین کند، حتما به مغازه دیگر یا فروشگاه‌های زنجیره‌ای می‌روم. رجوع مردم به شبکه‌های ماهواره‌ای هم به خاطر این است که از تک صدایی و شنیده شدن حرف‌های یک دسته در صداوسیما خسته شده‌اند. اگر ما اجازه بدهیم، حرف‌های همه شنیده شود دیگر نباید نگران یک موزیک ویدیوی ساده باشیم. ساسی مانکن هر سال به ما تلنگر می‌زد که یک جای کارتان می‌لنگد و ما این صدا را می‌شنویم و دست روی دست می‌گذاریم و فقط محدودیت‌ها را بیشتر می‌کنیم تا سال بعد. دنیا برای نوجوان امروز به اندازه یک تبلت است. نشان ندادن ساز در تلویزیون برای او یک لبخند تمسخر آمیز به همراه دارد و خاموش کردن تلویزیون و البته پهن شدن روی مبل و استفاده از موبایل برای رسیدن به تازه‌ترین‌های جهان. الان به سراغ دانش آموزان بروید و بگویید « دکتر جون دکتر» را از حفظ بخوانند. ببیند با چه جامعه آماری عجیب و غریبی روبرو خواهید شد. دو دهه اخیر به خوبی نشان داده که سیاست‌های فرهنگ کشور، مسیر درستی را طی نمی‌کند و باید به دنبال روش‌هایی باشیم که بتوانیم توجه جوانان را از ساسی و تتلو به حرف‌های خوب جلب کرد. اعضای کانال تلگرامی تتلو که با آبا و اجدادشان فحش می‌دهد را ببیند تا متوجه این داستان شوید.

منبع: عصر ایران

کد مطلب: ۱۹۷۰۱۵
لینک کوتاه کپی شد

پیوندها

دیدگاه

تازه ها

یادداشت