رقیب اروپایی برای نتفلیکس پیدا شد

یک شبکه پخش جدید اروپایی برای رقابت با نتفلیکس، در فکر ارائه امکاناتی بیشتر از بزرگ‌ترین سامانه پخش آنلاین فیلم و سریال در جهان، به مخاطبانش است.

رقیب اروپایی برای نتفلیکس پیدا شد

الجزیره در گزارشی از راه‌اندازی شبکه پخش کننده آنلاین آلمانی با نام «آر تی ال پلاس» خبر داده و از آن به عنوان چالشی برای شبکه آمریکایی نتفلیکس یاد کرده است. گویا این شبکه اروپایی، به خدماتی که نتفلیکس ارائه می‌دهد بسنده نکرده و سرگرمی‌های جدیدی نیز ارائه می دهد.

شبکه آلمانی «آر تی ال پلاس» (RTL+) در هفته گذشته یک سرویس پخش پیشگام را راه اندازی کرد که ویدیو، کتاب الکترونیکی، پادکست، روزنامه دیجیتال و موسیقی را با هم ارائه می‌کند و این برای شبکه نتفلیکس که چند سالی می‌شود سردمدار پخش فیلم و سریال در جهان است، چالش بزرگی محسوب می‌شود.

این شبکه پخش کننده جدید، ۶۰ هزار ساعت ویدیو شامل سریال‌های تاریخی، هزاران کتاب صوتی، پادکست و روزنامه الکترنیکی و نیز ۷۳ میلیون آهنگ را به صورت آنلاین ارائه می‌کند. در ابتدا سرویس ویدیویی و فیلم و سریال ها آغاز به کار کردند تا طی ماه‌های آینده تمام سرویس ها آماده به خدمت شوند.

یکی از مسوولان این شبکه به هالیوود ریپورتر گفته است که دو سال برای ارائه این خدمات از این شبکه برنامه ریزی شده است. او همچنین اشاره کرده که شبکه‌های محلی برای هر ملتی از شبکه‌های جهانی بهتر است. او به نوعی خواسته تا کشورها را برای راه اندازی شبکه‌های پخش محلی تشویق و درباره سیطره جهانی نتفلیکس هشدار دهد. گروه تحریریه در این شبکه پیوسته پا به پای تکنولوژی در حال رصد علایق مخاطبانشان برای ارائه بهترین خدمات هستند.

آلمانی ها قصد دارند با دو برابر کردن میزان سرمایه گذاری در این شبکه محتوای آن را به سه برابر محتوای کنونی افزایش دهند. یعنی میزان بودجه از سالی ۲۳۱ میلیون دلار، در سال ۲۰۲۶ به ۶۹۲ میلیون دلار خواهد رسید. همچنین این شبکه قراردادهایی را برای تولید  سریال‌های هفتگی امضا کرده است که پیش بینی می‌شود از ماه ژانویه پخش آن‌ها آغاز شود.

از سویی رید هستینگز، موسس نتفلیکس گفته است که آنچه نتفلیکس بیش از همه از آن واهمه دارد، رقابت شبکه‌های محلی است.

نتفلیکس اکنون حدود دو میلیون و نیم مشترک آلمانی دارد و هفتاد میلیون مشترک از اروپا، خاورمیانه و آفریقا؛ این در حالی است که رقیب جدید نتفلیکس پیش بینی می‌کند تا سال ۲۰۲۶ به هفت میلیون مشترک برسد.

 

منبع: ايسنا
کد مطلب: ۳۵۵۳۷۳
لینک کوتاه کپی شد

پیوندها

دیدگاه

تازه ها

یادداشت