روایت بازیگر «زیرخاکی» از واژگان مادربزرگش/ از خارج بازخورد داشتم
گیتی قاسمی بازیگر نقش «کشور» در سریال «زیرخاکی» از کلیدواژههایی که برخی از آنها را از سخنان مادربزرگش وام گرفته است سخن گفت.
گیتی قاسمی بازیگر سریال «زیرخاکی» درباره حضورش در این مجموعه که این شبها از شبکه یک سیما روی آنتن میرود بیان کرد: مردم خیلی این سریال را دوست دارند من این چند روز با طیفهای مختلف و طبقات مختلفی از مردم دیدار داشتم و همه بازخوردهای خوبی دادند.
وی درباره جذابیتهای نقش خودش برای مردم بیان کرد: مردم کل کار را خیلی دوست دارند و «زیرخاکی» سریال محبوبی است اما در بازی من، لهجه برایشان مورد توجه قرار گرفته است.
قاسمی درباره کلمات قدیمی و سنتی در این سریال نیز بیان کرد: ایده و شروع استفاده از این واژگان با نظر خود آقای سامان کارگردان سریال بود و من هم برخی کلمات را پیشنهاد میدادم و میدانستم که در چه قالبی کار کنم. سعی کردم از فرهنگ ملایری که مادربزرگم از آن بهره برده است استفاده کنم.
وی که خودش در ملایر متولد شده است درباره آشنایی با این فرهنگ عنوان کرد: من خودم سه سال بیشتر در ملایر زندگی نکردم بعد از آن به دزفول و بعد تهران رفتم اما همانطور که گفتم بخشی از این واژگان و فرهنگ را از مادر و مادربزرگهایم گرفتم که در نهایت همه اینها زیر نظر اقای سامان بود.
بازیگر «زیرخاکی» درباره بازخوردهایی که از مردم مکانهای مختلف داشته است توضیح داد: خدا را صد هزار مرتبه شکر که میبینم همه راضی هستند از نظراتی که در شبکههای اجتماعی میگذارند و یا حتی برخی به صورت مستقیم از کانادا و سوئد با خودم ارتباط گرفتهاند. البته این هوشمندی عوامل سازنده است که از هر لهجهای استفاده میکنند شان آن را حفظ میکنند.
وی درباره نقش «کشور» نیز عنوان کرد: کشور یک زن باهوش است، مسائل را مدیریت میکند، تمام تلاشش را میکند مسیری را بهبود ببخشد، ما عشق را در این ادم میبینیم؛ عشق به همسر، همسایه و مهمان نوازی و همه نکاتی که باعث شده است شخصیت پردازی او مورد توجه قرار بگیرد. خود من درک چندانی از آن زمان نداشتم، به خاطر تیزبینی و کیاست کارگردان است که همه جزئیات دهه ۶۰ در شخصیت پردازی این زن رعایت شده است همانطور که در طراحی دکور و لباس شاهد همه وسواسهای سامان هستیم او حتی نسبت به چادر و روسری ما این ملاحظات را داشت و زحمت بسیاری کشیدند.
این بازیگر درباره کم کاری در تلویزیون بیان کرد: من در تلویزیون کم کار میکنم و آخرین پروژهای که دوست داشتم «نامه آخر» بود. با این حال تلویزیون مخاطب زیادی دارد اما کمتر کاری است که مثل «زیرخاکی» جذاب باشد و معلوم است وقتی کار خوب روی آنتن داشته باشیم شهرت و محبوبیت به دنبال دارد. من این یکی دو سال سریالهای «سیاوش» و «نیسان آبی» را هم داشتم که به شهرتم اضافه کرد.
وی اضافه کرد: قبلاً این مدیومها خیلی برایم تفاوت داشت که بیشتر در سینما یا شبکه خانگی باشم اما الان فرقی ندارد. اگر نقش پیشنهادی، چالش داشته باشد، تکراری نباشد، به لحاظ مالی و برنامهریزی مشکلی نداشته باشد در تلویزیون هم حضور خواهم داشت. به ویژه اگر به اندازه سینما و سریال خانگی در تلویزیون هم دست ما باز باشد. فیلمنامهها باید واقعی و رئال باشد، چه به لحاظ تراژدی و چه کمدی فیلمنامه هوشمندی باشد، نویسنده های ما هم بدانند که برای مخاطبی مینویسند که واقعاً باهوش و باسواد است.
قاسمی درباره سختی حضور در این سریال و سکانسهای چالشی یادآور شد: همه سکانسها به نظرم سخت بود، خوش ریتم نگه داشتن و حفظ راکورد خیلی سخت است. تنها چیزی که خیلی مرا اذیت میکرد سرماست، سر صحنه تصویربرداری این سریال اومیکرون هم گرفتم. تهیه کننده لطف کرد به من استراحت مطلق داد و حتی پزشک به منزلم فرستاد و خیلی همکاری کردند.
وی در پایان درباره احتمال ساخت فصل چهارم سریال گفت: فکر میکنم مردم قطعاً میخواهند فصل چهارم سریال ساخته شود ولی به تصمیم عوامل برمیگردد.
دیدگاه