دروغگویی «بی بی سی» در مصاحبه با ماسک؛ شادی مردم از رسوایی رسانه انگلیسی
خبرنگار شبکه «بی بی سی» در مصاحبه اخیر خود با «ایلان ماسک»، مالک شرکت توئیتر، آبروی خود را از دست داد.
موقعی که این خبرنگار طبق روال همیشگی خود توئیتر را به نفرت پراکنی و پخش اطلاعات نادرست متهم کرد، ایلان ماسک از او خواست مثالی بزند. در اینجا خبرنگار سکوت کرد و ماسک گفت: پس دروغ میگویی!
این گفتگو در حالی به طور زنده پخش شد که سه میلیون کاربر اینترنتی آن را تماشا میکردند. پس از پایان این مصاحبه زنده، مخاطبان آن را مورد تمجید قرار داده و کلیپهای آن مداما در توئیتر دست به دست شد.
دلیل این استقبال این است که جهان واقعا از گزارشهای کذب و تحریف کننده بی بی سی خسته شده است.
مثلا در مورد رسوایی «دالایی لاما» که در آن او از یک پسربچه خواست زبانش را بمکد، بی بی سی سعی کرد تا این رسوایی را «ماست مالی» کند. بی بی سی گزارش داد بیرون آوردن زبان روش احوالپرسی تبتیهاست در حالی که دالایی لاما در نامه عذرخواهی خودش اصلا اشارهای به این روش احوالپرسی نکرد.
دالایی لاما ابزار غرب برای محکوم کردن چین به «عدم آزادی مذهبی» است اما او در واقع یک عنصر جدایی طلب است که سعی بر جدایی تبت از چین زیر پرچم دین و مذهب را دارد.
البته برخی جرات نمیکنند قداست دروغینِ «رسانه عادل، مستقل و عینی» بی بی سی را زیر سوال ببرند، اما آنها باید بدانند شبکه بینالمللی بی بی سی با بی بی سی محلی انگلستان اصلا دو رسانه متفاوت هستند چون کانال بینالمللی بی بی سی اصلا تحت نظارت «سازمان تنظیم مقررات رسانهای بریتانیا» یا آفکام نیست و یک ماشین تبلیغاتی لجام گسیخته است که کاملاً معاف از حاکمت قوانین است.
البته بی بی سی همچنان تظاهر خواهد کرد که یک رسانه بی طرف و منصف است و فعالیت خود ادامه خواهد داد اما برخی افراد که اعتمادی خرافاتگونه به چنین رسانههایی دارند بهتر است از خواب غفلت بیدار شوند.
دیدگاه