اعصاب خرد کن‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما

سرنا_فیلم‌هایی در تاریخ سینما ساخته شده اند که باعث عصبانیت مخاطب می‌شوند و بهتر است آن‌ها را نبینید.

اعصاب خرد کن‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما

گاهی فیلم‌ها در عین جذاب بودن باعث می‌شوند که احساس بدی به شما دست بدهد و در مواقعی هم باعث اعصاب خردی می‌شوند. برخی از ما گاهی تمایل داریم، این حس و حال را تجربه کنیم.

عده زیادی هستند که کتاب‌های ترسناک می‌خوانند و فیلم‌های ترسناک می‌بینند. کسانی هستند که دوست دارند فیلم‌های اعصاب خوردکن ببینند تا شرایط به تصویر کشیده شده در فیلم‌ها را حس کنند. تاکنون نیز فیلم‌هایی در سینما ساخته شده اند که می‌توانند شما را عصبی کنند. فیلم‌های که در اینجا می‌بینید به دلایل مختلفی باعث خرد شدن اعصاب شما می‌شوند.

شلاق «Whiplash»

اعصاب خرد کن‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما این فیلم مثل یک موسیقی جاز است. پرهرج و مرج، اما کنترل شده. فیلم سینمایی «شلاق» که شاید بهترین فیلم به کارگردانی دیمین شزل باشد، از همان سکانس ابتدایی آزمونی برای صبر و شکیبایی مخاطب است. در این فیلم مایلز تلر در نقش دانش‌آموزی بازی می‌کند که نوازنده درام است و سعی دارد که استاد خودش را تحت تاثیر قرار دهد. این استاد فردی تند خوست که تلاش می‌کند روحیه شاگردانش را تضعیف کند که از آن‌ها یک موسیقیدان بهتر بسازد.

مهلکه «The Hurt Locker»

اعصاب خرد کن‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما در این فیلم سینمایی به کارگردانی کاترین بیگلو، در مورد کسی است که بمب خنثی کردن می‌کند. مخاطب فیلم هر بار که او باید یک بمب را خنثی کند، خودش را ملزم به حدس زدن در مورد اتفاقی می‌داند که در آینده می‌افتد و همچنین برای آن‌ها آزمایش صبوری است. این فیلم هرگز در عصبانی کردن شما شکست نمی‌خورد، حتی اگر بدانید که در ادامه فیلم چه اتفاقی خواهد افتاد.

سکوت بره‌ها «The Silence of the Lambs»

اعصاب خرد کن‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما در این فیلم شخصیت کلاریک استارلینگ به عنوان اولین پرونده مهم خود، باید یک قاتل زنجیره‌ای به نام هانیبال را بگیرد. قاتلی که پوست قربانیان خود را از تن جدا می‌کند. دلیل اینکه این فیلم به کارگردانی جاناتان دمی دربین پرتنش‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما قرار دارد این است که او به خوبی می‌داند چگونه با مخاطبان خود بازی کند. درست همانطور که هانیبال می‌داند چگونه با کسانی که از او بازدید می‌کنند، رفتار کند.

شب شکارچی «The Night of the Hunter»

اعصاب خرد کن‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما فیلم چارلز لتون، از زمان خودش بسیار جلوتر بود. مضامین غیر ارتدکسی این فیلم به نوعی تنش تبدیل می‌شود که از فیلم‌های ژانر دلهره آور امروزی انتظار داریم. این فیلم از ابتدا تا انتها عجیب و غریب است. فیلم لتون، داستان مردی است که به زندان می‌افتد و قصد دارد محل اختفای پول‌های دزدیده شده را از یک زندانی دیگر بپرسد.

مرثیه‌ای بر یک رویا «Requiem for a Dream»

اعصاب خرد کن‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما دارن آرونوفسکی، فیلم‌های موفق زیادی دارد، اما «مرثیه‌ای بری یک رویا» از دسته فیلم‌هایی است که کاملا می‌تواند حال خوب شما را از بین ببرند و عصبانیت و استرس را جایگزین آن کند. داستان فیلم در مورد اعتیاد است و دیدن اینکه افراد معتاد چگونه دارایی خود را از دست می‌دهند، ناراحت کننده است.

شکارچی گوزن «The Deer Hunter»

اعصاب خرد کن‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما برای شروع شدن داستان اصلی فیلم باید حدود یک ساعت صبر کنید. در ابتدا شاهد یک مراسم عروسی هستیم و بعد از آن هم یک سفر برای شکار را می‌بینیم که شاید سرگرم کننده به نظر برسد، اما در ادامه داستان به نقطه اصلی می‌رسد. داستان در جنگ ویتنام است و مخاطبان جسد‌های زیادی را می‌بینند. شخصیت‌های فیلم نیز زندانی هستند و باید بازی رولت روسی را انجام دهند.

شمال از شمال غربی «North by Northwest»

اعصاب خرد کن‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما از آنجایی که آلفرد هیچکاک سلطان تعلیق در فیلم هاست و می‌تواند هر چیزی را تنش زا کند، انتخاب یکی از آثار او کار سختی است. فیلم شمال از شمال غربی او در مورد مردی است که ناخودآگاه خود را درگیر ماجرایی جاسوسی و اتهاماتی که به وی وارد آمده می‌بیند و زنی که در این میان قصد کمک به او را دارد. این فیلم دو ساعته روند کندی دارد و شاید به این دلیل است که شما میزان استرس فیلم را احساس کنید.

بیگانه «Alien»

اعصاب خرد کن‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما اولین فیلم بیگانه به کارگردانی ریدلی اسکات، مخاطبان را به دنیای شگفت انگیزی می‌برد. این فیلم به نوعی یک فیلم جنایی در فضا است، اما قاتل مخفی نیست. سوال اصلی مخاطب این است که چه کسی از این مهلکه بیرون خواهد آمد. ابتدا تا انتهای این فیلم به لطف موسیقی و سکانس‌های تاریک و خون آلودش پر از استرس است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

کد مطلب: ۱۸۹۷۴۱
لینک کوتاه کپی شد

پیوندها

دیدگاه

تازه ها

یادداشت