برند شخصی می تواند بالاتر از برند محصول محور یا خدمت محور باشد.
آقای حمیدرضا شیرازیها مدیرعامل برند بٌرنٌس و پلتفرم تخصصی مد و فشن برنس مد در مصاحبه خود گفت: از قدیم الایّام برندها در ایران حضور داشته اند و مردم آنها را شناخته و از آنها استفاده می کرده اند.
آقای حمیدرضا شیرازیها مدیرعامل برند بٌرنٌس و پلتفرم تخصصی مد و فشن برنس مد در مصاحبه خود گفت: از قدیم الایّام برندها در ایران حضور داشته اند و مردم آنها را شناخته و از آنها استفاده می کرده اند. مثل ارج و ایرانناسیونال. امّا با گذشت زمان و به روز شدن صنعت ها و شناخت بیشتر مردم از برندها، غلط مصطلحی هست که مردم فکر می کنند برندها فقط یا محصول محور هستند یا خدمت محور. در صورتی که یکی از بزرگترین و همه گیرترین نوع برند، برند شخصی ست. در توضیح بهتر برند شخصی می توان به رفتار ثابت در طول مدت زمان طولانی هر فرد فارق از اینکه او در این دوران دانشجو، سرباز، کارمند، مدیر یا حتی خانم خانه دار و... باشد را شامل می شود و این رفتار منحصر به فرد و دائم التکرار با تغییر شرایط و زمان تغییر نکرده و جزء رفتار( برند شخصی) او خواهد بود. برای مثال جهانی و به روز این مطلب می توان به شخصیت آقای جِف بِزوس (مدیرعامل برند آمازون) یا آقای جَک ما(مدیرعامل علی بابا) اشاره کرد که با توجه به کمتر پرداختن این افراد به برند شخصی خود نسبت به برند تجاری شان، برند تجاری آنها از برند شخصی شان در عموم جامعه جهانی بهتر شناخته شده است. اما یکی از مثالهای شاخصی که بتوان گفت حتی برند شخصی می تواند بالاتر از برند محصول محور یا خدمت محور باشد را می توان ایلان ماسک ذکر کرد که شخص ایشان از برندهای تجاری اش مثل Tesla، SpaceX و اینترنت جهانی معروف تر و تأثیرگذار تر بوده است. با توجه به اینکه ایشان فعالیت های گسترده شخصی و درستِ متناسب با رفتارهای به روز جهانی داشته است توانسته خود را به عنوان یکی از تأثیرگذارترین افراد جهان معرفی کند تا بتواند با یک توییت یا پست در هریک از شبکه های اجتماعی خود تأثیر شِگرفی در یک موضوع خاص در سطح جهانی داشته باشد.
ضمناً آقای حمیدرضا شیرازیها در راستای توضیح کامل مسئولیت اجتماعی و رابطه آن با این همایش بین المللی افزودند: همه در قبال اطرافمان مسئول هستیم. (Corporate social responsibility) به معنای مسئولیت اجتماعی، سال ها ست که مورد توجه برندهای جهانی است. این مسئولیت اجتماعی در خصوص برندهای ایرانی هم صادق است. با اینکه تعاریف مسئولیت اجتماعی برندها انواع مختلفی دارد اما می توانیم در زبانی ساده فعالیت های اجتماعی برندها و انجام کارهای نودوستانه در جامعه و فضایی که در آن فعالیت میکند را مسئولیت اجتماعی بنامیم. شرکت ها در کنار اینکه به سودآوری می اندیشند باید به تعهدات اجتماعی و زیست محیطی خود نیز توجه کنند. مسئولیت اجتماعی را میتوان به سه دسته تقسیم کرد، مسئولیت های محیطی، خیرخواهانه و اخلاقی که هرکدام توضیحات خاص خود را دارد.هر برندی با توجه به شخصیت برند و استراتژی خود در خصوص مسئولیت اجتماعی اش برنامه ریزی میکند.برند بٌرنٌس که در زمینه طراحی و تولید لباس برازنده برای بانوان فعالیت میکند، و از سال 1400 به عنوان پلتفرم تخصصی مد و فشن بٌرنٌس مد بازار هدف خود را گسترش داده است، یکی از برندهای داخلی صنعت پوشاک است که از همان ابتدا نسبت به مسئولیت اجتماعی خود با برنامه ریزی دقیق اقدام کرده است. برای مثال در ابتدای همه گیری ویروس کرونا با تهیه ماسک و مواد ضدعفونی کننده و ارسال آن همراه با سفارشات مشتریان عزیزش تلاش کرد تا با توجه به موقعیت جامعه و نیاز های مردم، رفتار نودوستانه خود را نشان دهد. در همین میان دقت در مهندسی محصول به عنوان مسئولیت اجتماعی برند بٌرنٌس در دستور کاری این شرکت قرار گرفته است. توجه به استفاده از تکنولوژی و متد روز دنیای مد و فشن به جهت الگوسازی و برش پارچه می تواند در عدم استفاده نامتعارف از پارچه و آسیب های حاصل از آن به محیط زیست جلوگیری کند و این یکی از رفتارهایی است که با مهندسی محصول اصولی صورت می پذیرد. اما در خصوص مسئولیت های اخلاقی می توان به آموزش و تلاش برای ارتقاء سطح دانش جامعه اشاره کرد.
در خرداد ماه سال 1401 در همایش بین المللی آموزشی برندسازی شخصی که در سالن اصلی مرکز همایش های بین المللی برج میلاد تهران به همت برند بٌرنٌس ، به عنوان حامی(اسپانسر) برگزار شد، بار دیگر بٌرنٌس به مسئولیت های اجتماعی خود توجه ویژه کرد و سعی در آموزش مخاطب و لزوم توجه آنها به برند شخصی و اهمیتِ پرداختن به آن را داشته است.
دراین سمینار آموزشی بین المللی که با حضور مدیران کسب و کارها و بردهای مختلف( ایرانی، اماراتی، ترکیه ای و ارمنستانی، آلمانی) و صاحبین کسب و کارهای مختلف و دانشجویان رشته های مدیریت و علاقه مندان به کسب و کار برگزار شد، آقای دکتر محمدرضا نمازی به عنوان مدرس در حوزه کسب و کار و یکی از اساتید این همایش بین المللی به ایراد سخنرانی پرداختند و اصول اولیه ساختن یک برند شخصی را از خلق فکر و ایده ی آن تا رساندن به یک برند توانمند در این مسیر شرح دادند و به آموزش پرداختند. این همایش در دو قسمت برگزار شد و بعد از پایان صحبت های دور اول همایش با جلسه پرسش و پاسخ ادامه پیدا کرد. این همایش به صورت لایو برای علاقمندان از پیج اینستاگرام بٌرنٌس مد پخش شد تا دانش پژوهانی که بخاطر دوری و اقامت در شهرهای دیگر نتوانستند در این همایش شرکت کنند بتوانند از مطالب آن استفاده کنند.جناب آقای شیرازیها مدیرعامل برند بٌرنٌس و پلتفرم تخصصی مد و فشن بٌرنٌس مد به این نکته اشاره کردند که به عنوان یکی دیگر از اهداف برگزاری این همایش و مسئولیت اجتماعی و باتوجه به شناخت کافی از بازار و پتانسیل های مدیران و افراد تأثیر گذار دعوت شده، تلاش کردیم تا با ایجاد ارتباط بین آنها، به جهت ساختن ارتباط مؤثر و تعاملات بیشتر و آشنایی مدیران با یکدیگر در زمان پذیرایی و تنفس بین دو قسمت همایش سعی در معرفی و ایجاد شبکه سازی مناسب بین افراد و صاحبین کسب و کارهای فعال در صنایع مختلف را رقم بزنیم. مدیرعامل برند بٌرنٌس آقای حمیدرضا شیرازیها در لایوی که در زمان همایش برگزار شد به این نکته تأکید کردند که برند بٌرنٌس علاوه براینکه در این سال ها تلاش کرده است که با تولید محصول با کیفیت و توجه به مهندسی محصول نسبت به مسئولیت اجتماعی خود کوشا باشد، در برنامه های خود آموزش را نیز گنجانده است و برگزاری همایش برندسازی شخصی در این ابعاد گستره نمایانگر این مضمون است و همچنین توجه مخاطبین و استقبال آنها به این گونه همایش ها باعث می شود تا بٌرنٌس هم با تلاش بیشتر در زمینه آموزش گام بردارد. از این رو علاقمندان می توانند با دنبال کردن پیج اینستاگرام و شبکه های مجازی بٌرنٌس مد از اخبار و دوره ها و هرنوع فعالیت این برند در راستای مسئولیت اجتماعی آن مطلع شوند.
دیدگاه