کشف مقبره ۵ هزارساله در مصر که پر از «نقاب» است
ماموریت باستانشناسی مشترک دانشگاه واسدای ژاپن و شورای عالی آثار باستانی مصر، منجر به کشف یک مقبره سنگتراشیشده و تعداد بیشماری آثار باستانی از دورههای مختلف تاریخی در گورستان سقاره شده است.
نوزومو کاوای، سرپرست تیم ژاپنی که در سایت باستانی سقاره در مصر فعالیت میکند، دربارۀ کشف یک مقبرۀ مربوط به سلسلۀ دوم پادشاهان مصر در این منطقه گفته است: «این کشف اطلاعات ارزشمندی در مورد تاریخ این منطقه ارائه میدهد.» سلسلۀ دوم مصر باستان بین ۲۸۰۰ تا ۲۶۰۰ سال قبل از میلاد بر این سرزمین حکومت میکرد و بنابراین یافتههای مربوط به آن نزدیک به ۵ هزار سال قدمت دارند.
از جمله یافتههای جالب میتوان به بقایای تدفین انسانی با نقابهای رنگی و تدفین یک کودک کوچک اشاره کرد. افزون بر این، این مأموریت منجر به کشف دفینههایی از اواخر دوره بطلمیوس و همچنین یک تابوت از سلسله هجدهم شد که حاوی یک ظرف مرمری بود که به خوبی حفظ شده بود.
گنجینهی آثار باستانی شامل دو مجسمه سفالی از الهه ایسیس، یک مجسمه سفالی از خدای کودک هارپوکرات، طلسمهای مختلف، مدلهای سفالی و سفالنوشته میشود.
کاوایی میگوید این مأموریت تمام اکتشافات را مستند کرده است: «امیدواریم در فصلهای آینده اسرار بیشتری از محوطه باستانی سقاره کشف کنیم و درکمان را از این منطقه تاریخی مهم غنیتر کنیم.»
دیدگاه