سریال جدید «محکوم» با حضور ساره بیات و پژمان جمشیدی

پلتفرم نمایش خانگی به‌زودی سریالی تازه با عنوان محکوم را منتشر خواهد کرد؛ کارگردانی این سریال را سیامک مردانه و تهیه‌کنندگی آن را محمدرضا منصوری برعهده داشته‌اند.

سریال جدید «محکوم» با حضور ساره بیات و پژمان جمشیدی

با وجود اینکه تا به این لحظه هنوز خلاصه رسمی داستان سریال محکوم منتشر نشده، اما با توجه به تجربه‌ها و سبک کاری سازندگان آن، می‌توان انتظار یک اثر پرتعلیق و پرکشش را داشت؛ سریالی که احتمالاً با فراز و نشیب‌های داستانی‌‌اش، تماشاگر را با خود همراه می‌کند.

سریال محکوم

 

بازیگران سریال محکوم

در این سریال، چهره‌های شناخته‌شده‌ای از جمله پژمان جمشیدی، ساره بیات، مهران غفوریان، کوروش تهامی، الهام کردا، سیامک انصاری، اسماعیل محرابی و رامین پرچمی نقش‌آفرینی کرده‌اند.

ساره بیات

 

بازگشت ساره بیات پس از چند سال دوری از مقابل دوربین، جزو یکی از نکات قابل توجه این پروژه محسوب می‌شود؛ ساره بیات از سال ۱۳۹۸ تا امروز در هیچ فیلم یا سریالی حضور نداشته و همین موضوع، بازگشتش را برای علاقه‌مندان جدی سینما و تلویزیون جذاب‌تر می‌کند. نقش‌آفرینی‌های به‌یادماندنی او در آثاری چون جدایی نادر از سیمین، ناهید و بیست و یک روز بعد، هنوز در ذهن مخاطبان باقی مانده است.

پژمان جمشیدی نیز با این سریال، ششمین حضور خود در شبکه نمایش خانگی را تجربه می‌کند. او که این روزها یکی از پرکارترین و محبوب‌ترین بازیگران سینما و تلویزیون ایران به‌شمار می‌رود، پیشتر در سریال‌هایی چون خوب، بد، جلف، رادیواکتیو، آفتاب‌پرست و افعی تهران حضور داشته است.

پژمان جمشیدی

 

عوامل سازنده سریال محکوم

تهیه‌کنندگی سریال محکوم نیز به عهده محمدرضا منصوری سپرده شده؛ تهیه‌کننده‌ای که نامش با فیلم‌های مهمی همچون دسته دختران گره خورده و در نمایش خانگی نیز با آثاری مثل سقوط و حیثیت گمشده، مخاطبان زیادی را جذب کرده است. محمدرضا منصوری این بار در سومین همکاری‌اش با فیلیمو، سریال محکوم را تولید می‌کند.

همانطور که پیشتر نیز گفته شد، کارگردانی این سریال بر عهده سیامک مردانه است؛ فیلمساز جوانی که اولین تجربه‌ی کارگردانی‌اش را پشت سر می‌گذارد. مردانه پیشتر به‌عنوان دستیار کارگردان در پروژه‌هایی از علی شاه‌حاتمی و محمدحسین مهدویان فعالیت داشته و حالا با فیلمنامه‌ای از مهران مهدویان، برای نخستین‌بار به عنوان کارگردان یک مجموعه‌ی نمایشی قرار می‌گیرد.

 

منبع: روزیاتو
کد مطلب: ۳۸۱۱۶۵
لینک کوتاه کپی شد

پیوندها

دیدگاه

تازه ها

یادداشت