انتشار رمان روسی درباره زندگی سردار حاج قاسم سلیمانی

رمان روسی«شغال‌ها حریف شیر نمی‌شوند» نوشته «آلگ روی» نویسنده روسی با موضوع زندگی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تألیف و از سوی انتشارات معتبر «وچه» در ابتدای سال جاری میلادی منتشر و به بازار کتاب روسیه عرضه شده است.

انتشار رمان روسی درباره زندگی سردار حاج قاسم سلیمانی

رمان روسی«شغال‌ها حریف شیر نمی‌شوند» نوشته «آلگ روی» نویسنده روسی با موضوع زندگی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تألیف و از سوی انتشارات معتبر «وچه» در ابتدای سال جاری میلادی منتشر و به بازار کتاب روسیه عرضه شده است. آلگ روی، نویسنده، فیلم‌نامه‌نویس، تهیه‌کننده، فعال اجتماعی، رئیس کمیته پرورش معنوی و میهن‌پرستانه در اتحادیه کتاب روسیه، نویسنده بیش از ۹۰ رمان برای بزرگسالان و بیش از ۲۵۰ کتاب کودک و نوجوان و خالق مجموعه‌های انیمیشنی محبوب در روسیه و خارج از آن است. فرآیند نگارش و انتشار این اثر که به ابتکار رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در روسیه تولید شده است، دو سال طول کشیده و در این کتاب، روایتی داستانی و جذاب از نوجوانی تا شهادت سردار سلیمانی در ۲۸۵ صفحه برای مخاطب روس بیان شده است. آلگ روی، پس از پایان نگارش کتاب گفته است: رمان«شغال‌ها حریف شیر نمی‌شوند» به سبکی قابل درک برای جوانان امروزی درباره شخصیتی برجسته که برای بسیاری افراد در روسیه کمتر شناخته شده بود، نوشته شده است. این رمان درباره زندگی یکی از درخشان‌ترین انسان‌هایی است که برای شکوه و سربلندی کشور و دینشان تا پای اهداء جان خود رفته‌اند.

انتشار رمان روسی درباره زندگی سردار حاج قاسم سلیمانی | شغال‌ها حریف شیر نمی‌شوند

  • رونمایی «شغال‌ها حریف شیر نمی‌شوند»

مراسم رونمایی از رمان«شغال‌ها حریف شیر نمی‌شوند» اخیراً با حضور کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه، نویسنده کتاب و جمع قابل توجهی از علاقه مندان به کتاب و فرهنگ دوستان روس در خانه کتاب مسکو واقع در خیابان آربات نو در مرکز پایتخت روسیه برگزار شد. رایزن فرهنگی ایران در روسیه در این مراسم گفت:‌ این کتاب‌، نخستین اثری است که خارج از مرزهای ایران به زبانی غیر از زبان فارسی درباره این قهرمان ملی ما نگاشته شده است. مسعود احمدوند افزود:‌ کتاب‌هایی شامل نقل‌قول‌ها و خاطرات از این قهرمان ملی ایران در روسیه و سایر کشورها به چاپ رسیده است اما ویژگی کتاب «شغال‌ها حریف شیر نمی‌شوند» این است که زندگی سردار سلیمانی به صورت داستانی روایت می‌شود. این کتاب حتی برای افرادی که درباره تاریخ معاصر ایران اطلاعاتی ندارند، جالب توجه است و خوانندگان را با تحولات ایران از ظلم و ستم دوران قبل انقلاب گرفته تا دوران جنگ تحمیلی و تلاش‌های سردار سلیمانی برای خارج کردن کشورهای منطقه از کنترل افراط‌گرایان و گروه‌های تروریستی آشنا می‌کند. رایزن فرهنگی ایران در روسیه گفت: بزودی ترجمه فارسی این اثر در ایران منتشر خواهد شد و مقدمات کار برای ساخت فیلم سینمایی و انیمیشن بر اساس این رُمان در حال انجام است.

 

منبع: همشهری
کد مطلب: ۳۸۱۱۶۱
لینک کوتاه کپی شد

پیوندها

دیدگاه

تازه ها

یادداشت